Lyhytvideot yrityksille

Volyymia laadusta tinkimättä

Alkaen 1 500€

Lyhytvideot ovat tehokas keino luoda brändiä, saada tunnettuuta sekä pysyä asiakkaiden mielessä.

Yritykset voivat hyödyntää lyhytvideoita mm. TikTokissa, Instagramissa, Facebookissa LinkedInissä sekä YouTubessa.

Lyhytvideoita olemme tuottaneet mm. Pohjola Rakennukselle.

Katso alta valmiit tuotantoratkaisumme lyhytvideoiden osalta tai ota yhteyttä täysin räätälöidyn kokonaisuuden luomiseksi.

Asiantuntijasisällöt

HINTA 1 500€

Asiantuntijoille suunnatut lyhytvideot tuotamme haastattelumaisen kuvaustilanteen pohjalta.

Käymme noin tunnin valmistellun keskustelun erikoisosaamisalastanne. Kuvatusta materiaalista editoimme 8-10 laadukasta ja ytimekästä asiantuntijavideota.

Valmiit videot toimitamme asiakkaille tekstitettyinä kolmessa kuvasuhteessa (16×9, 1×1 ja 9×16).

UKK-vastaukset

HINTA 1 500€

Usein kysyttyjen kysymyksiin vastaaminen laadukkaalla lyhytvideolla on erittäin vaivaton ja tehokas keino startata yrityksen videomarkkinointi.

Käymme noin tunnin valmistellun keskustelun usein kysytyistä kysymyksistä. Kuvatusta materiaalista editoimme 8-10 laadukasta ja informatiivista lyhytvideota.

Valmiit videot toimitamme asiakkaille tekstitettyinä kolmessa kuvasuhteessa (16×9, 1×1 ja 9×16).

Tapahtumat

HINTA 3 000€

Tapahtumille suunnatut lyhytvideot tuotamme ketterästi, mutta laadukkaasti nopeallakin aikataululla.

Kuvaajamme kiertää tapahtumassa taltioiden tärkeimmät ja näyttävimmät hetket. Kuvatusta materiaalista editoidaan 5-8 laadukasta ja ytimekästä tapahtumavideota.

Valmiit videot toimitamme asiakkaille kolmessa kuvasuhteessa (16×9, 1×1 ja 9×16).

Tuote-esittelyt

HINTA 3 500€

Lyhytvideot ovat tehokas keino tuoda esiin tuotteiden ominaisuuksia tai käyttötapoja.

Kuvauspäivän aikana kuvaamme suunnitellut kohtaukset ja editoimme näistä 5-8 ytimekästä tuotteen esittelyvideota.

Valmiit videot toimitamme asiakkaille tekstitettyinä kolmessa kuvasuhteessa (16×9, 1×1 ja 9×16).

Lyhytvideot yritykselle

Lyhytvideot ovat yleensä alle minuutin mittaisia videoita, jotka ovat suunniteltu välittämään selkeä ja ytimekäs viesti katsojalle. Ne voivat sisältää monenlaista sisältöä, kuten tuote-esittelyjä, asiakasarvioita, työntekijöiden haastatteluja tai nopeita vinkkejä ja ohjeita. Lyhytvideoiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTokissa, Instagramissa ja YouTubessa, sillä ne ovat helposti kulutettavia ja jaettavia.

Lyhytvideoiden merkitys markkinoinnissa

1. Herätä huomio

Lyhytvideot on suunniteltu vangitsemaan katsojan huomion välittömästi. Nykyajan kiireisessä digitaalisessa ympäristössä yrityksillä on vain muutamia sekunteja aikaa tehdä vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin. Lyhytvideot tarjoavat tehokkaan tavan välittää keskeinen viesti nopeasti ja tehokkaasti.

2. Tavoita laajempi yleisö

Lyhytvideot ovat erittäin jaettavia ja niiden avulla yritykset voivat tavoittaa laajemman yleisön. Esimerkiksi Instagramin Reels-ominaisuus ja TikTokin suosio ovat osoittaneet, kuinka lyhytvideot voivat levitä viraaliksi ja tuoda brändille valtavasti näkyvyyttä.

3. Sitouta katsojat

Videot sitouttavat yleisöä enemmän kuin staattinen sisältö. Lyhytvideot, jotka sisältävät mukaansatempaavia tarinoita tai huumoria, voivat herättää tunteita ja tehdä brändistä muistettavan. Tämä parantaa asiakasuskollisuutta ja kasvattaa todennäköisyyttä, että asiakkaat palaavat brändin pariin uudelleen.

4. Hakukonenäkyvyys

Videot parantavat verkkosivustojen hakukoneoptimointia (SEO). YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone, ja lyhytvideoiden avulla yritykset voivat parantaa näkyvyyttään hakutuloksissa. Google suosii videota sisältäviä verkkosivuja, mikä voi johtaa parempiin sijoituksiin hakutuloksissa ja siten enemmän liikennettä yrityksen sivuille.

Tämän lisäksi monet käyttävät myös TikTokia hakukoneena!

Lyhytvideoiden merkitys rekrytoinnissa

1. Yrityskulttuuri esiin

Lyhytvideot tarjoavat tehokkaan tavan esitellä yrityksen kulttuuria ja arvoja. Työnhakijat arvostavat aitoutta, ja lyhyet työntekijöiden haastattelut tai toimistokierrokset voivat antaa realistisen kuvan työympäristöstä. Tämä auttaa houkuttelemaan työnhakijoita, jotka jakavat samat arvot ja kulttuuriset näkemykset.

2. Nopeus ja selkeus

Rekrytointiprosessi voi olla monimutkainen ja aikaa vievä. Lyhytvideoiden avulla yritykset voivat nopeasti ja selkeästi viestiä avoimista työpaikoista, vaatimuksista ja hakuprosessista. Tämä voi houkutella enemmän ja parempia hakijoita, koska heillä on selkeä käsitys siitä, mitä työ vaatii.

3. Laajempi yleisö

Sosiaalisen median alustat mahdollistavat työpaikkailmoitusten levittämisen laajalle yleisölle nopeasti. Lyhytvideot voivat saavuttaa suuren määrän potentiaalisia työnhakijoita, erityisesti nuorten ammattilaisten keskuudessa, jotka käyttävät aktiivisesti alustoja kuten LinkedIn, Instagram ja TikTok.

4. Brändin kehitys

Hyvin tuotetut lyhytvideot voivat vahvistaa yrityksen brändiä houkuttelevana työnantajana. Ne antavat työnhakijoille mahdollisuuden nähdä yrityksen inhimillisempi puoli ja voivat auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Lyhytvideot Valotelta?

Lyhytvideoiden ei mielestämme tarvitse olla täynnä räjähdyksiä ja niin nopeita leikkauksia, ettei katsojakaan ymmärrä mitä juuri katsoi.

Viestinnällisesti tärkeintä on saada välitettyä haluttu viesti katsojalle ja tehtävä sisällöstä sen verran kiinnostava, että video katsotaan loppuun asti.

Lyhytvideotkin voidaan tehdä laadukkaasti, yrityksen tavoitteet ja strategia huomioiden.

Lyhytvideot ovat nousseet tärkeään rooliin sekä yritysten markkinoinnissa että rekrytoinnissa. Niiden kyky välittää viesti nopeasti, sitouttaa yleisöä ja parantaa hakukoneoptimointia tekee niistä arvokkaan työkalun nykyaikaisessa digitaalisessa markkinoinnissa.

Rekrytoinnissa lyhytvideot tarjoavat mahdollisuuden esitellä yrityskulttuuria ja tavoittaa laajempi yleisö tehokkaasti. Yritykset, jotka hyödyntävät lyhytvideoita strategisesti, voivat parantaa näkyvyyttään, houkutella parempia hakijoita ja vahvistaa brändiään monella rintamalla.

Miten
voisimme
olla
avuksi?