Venyvätkö teidän rekrytointiprosessit liian pitkiksi, koska oikeanlaisia hakijoita ei vain tule?

Meneekö teillä turhaa aikaa vääränlaisten hakijoiden käsittelyyn?

TYÖNANTAJAN MIELIKUVAVIDEO

Alkaen 3 500€

TYÖNANTAJAMIELIKUVAVIDEO

TYÖNANTAJABRÄNDIVIDEO

EMPLOYER BRANDING -VIDEO

Työnantajan mielikuvavideolla näytät katsojalle minkälaisten työtehtävien parissa teillä pääsee työskentelemään, minkälainen yrityskulttuuri teillä vallitsee ja millä arvopohjalla teillä tehdään päätöksiä – kaikki nämä vaikuttavat teidän yrityksen kykyyn houkutella oikeanlaisia osaajia taloon.

Valmista ideaa työnantajamielikuvavideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TUOTTAA TYÖNANTAJAN MIELIKUVAVIDEO
  1. Enemmän oikeanlaisia työnhakijoita
  2. Lyhyemmät rekrytointiprosessit
  3. Säästöä rekrytoinneissa

Työnantajan mielikuvavideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää keitä oikeasti ovat, minkälaista yrityksessä on työskennellä ja miksi sinne kannattaisi hakea töihin.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin työnantajan mielikuvavideollenne.

Tylsä vastaus on, että työnantajan mielikuvavideo hinta on aina yksilöllinen. Työnantajan mielikuvavideo suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista työnantajan mielikuvavideoista asettuu 3 000 – 12 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mikä on yritysvideon hinta? (selkeät esimerkit) 

Työnantajan mielikuvavideo tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1-2 päivää ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaidemme
työnantajan
mielikuvavideoita

Työnantajamielikuvavideot | Valote

Miten
voisimme
olla
avuksi?

Työnantajan brändivideot yritykselle

Siellä missä liike-elämän syke on voimakkaimmillaan, yritykset eivät kilpaile pelkästään asiakkaista, vaan myös markkinoiden parhaista talenteista. Tässä kilpailussa työnantajan brändivideo on arvokas työkalu, joka ei ainoastaan erota sinua muista, vaan myös houkuttelee juuri oikeanlaisia työntekijöitä yritykseesi.

Miksi työnantajan brändivideot ovat tärkeitä?

Työnantajan brändivideo on tehokas tapa välittää yrityksesi kulttuuria, arvoja ja työympäristöä potentiaalisille työntekijöille. Se auttaa sinua rakentamaan vahvan työnantajakuvan, joka houkuttelee lahjakkaita ammattilaisia ja tukee yrityksesi kasvua. LinkedInin mukaan yritykset, jotka investoivat työnantajabrändiinsä, vähentävät työntekijöiden vaihtuvuutta jopa 28% ja laskevat rekrytointikustannuksia 50%.

Työnantajan brändivideon hyödyt

Lisää vetovoimaa

Laadukas brändivideo houkuttelee osaavia työntekijöitä ja luo positiivisen kuvan yrityksestäsi työpaikkana.

Kertoo yrityksesi tarinan

Video auttaa välittämään yrityksesi ainutlaatuisen tarinan ja arvot, mikä auttaa työntekijöitä tunnistamaan itsensä osaksi sitä.

Erilaistaa sinut kilpailijoista

Erotaudu joukosta esittelemällä yrityksesi ainutlaatuinen kulttuuri ja työympäristö videon muodossa.

Miksi Valote?

Valote auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan työnantajan brändivideot, jotka kertovat yrityksesi ainutlaatuisen tarinan ja arvot. Meidän asiantuntemuksemme ja luova lähestymistapamme varmistavat, että videosi paitsi näyttää hyvältä, myös resonoi potentiaalisten työntekijöiden kanssa ja vahvistaa yrityksesi mainetta työnantajana.

Työnantajan brändivideo on avainasemassa nykyaikaisessa talenttien houkuttelussa. Se ei ainoastaan kerro yrityksesi tarinaa, vaan myös luo syvemmän yhteyden tulevaisuuden työntekijöihisi. Valote on täällä auttamassa sinua luomaan videoita, jotka eivät vain kerro, vaan myös vaikuttavat – houkutellen alasi parhaita osaajia.

”Kun yrityksesi tarina ja työntekijälupausten todellisuus kohtaavat, syntyy työnantajan brändivideo, joka ei vain näy, vaan myös resonoituu.”