Venyvätkö teidän rekrytointiprosessit liian pitkiksi, koska oikeanlaisia hakijoita ei vain tule?

Meneekö teillä turhaa aikaa vääränlaisten hakijoiden käsittelyyn?

TYÖNANTAJAN MIELIKUVAVIDEO

Alkaen 3 500€

TYÖNANTAJAMIELIKUVAVIDEO

TYÖNANTAJABRÄNDIVIDEO

EMPLOYER BRANDING -VIDEO

Työnantajan mielikuvavideolla näytät katsojalle minkälaisten työtehtävien parissa teillä pääsee työskentelemään, minkälainen yrityskulttuuri teillä vallitsee ja millä arvopohjalla teillä tehdään päätöksiä – kaikki nämä vaikuttavat teidän yrityksen kykyyn houkutella oikeanlaisia osaajia taloon.

Valmista ideaa työnantajamielikuvavideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TUOTTAA TYÖNANTAJAN MIELIKUVAVIDEO
  1. Enemmän oikeanlaisia työnhakijoita
  2. Lyhyemmät rekrytointiprosessit
  3. Säästöä rekrytoinneissa

Työnantajan mielikuvavideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää keitä oikeasti ovat, minkälaista yrityksessä on työskennellä ja miksi sinne kannattaisi hakea töihin.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin työnantajan mielikuvavideollenne.

Tylsä vastaus on, että työnantajan mielikuvavideo hinta on aina yksilöllinen. Työnantajan mielikuvavideo suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista työnantajan mielikuvavideoista asettuu 3 000 – 12 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mikä on yritysvideon hinta? (selkeät esimerkit) 

Työnantajan mielikuvavideo tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1-2 päivää ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaidemme
työnantajan
mielikuvavideoita

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Laskuri
Summary
Name Total
“{{getWooProductName}}” has been added to your cart

Miten
voisimme
olla
avuksi?