Rekryvideot

Viesti tehokkaasti avoimista paikoista

Alkaen 3 000€

Rekryvideolla näytät katsojalle minkälaiselta teidän yrityksessänne ja etenkin tietyssä työtehtävässä työskentely näyttää ja tuntuu. Rekryvideo voi olla informatiivinen, kaupallinen tai puhtaasti fiilispohjainen.

Valmista ideaa rekryvideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

Rekryvideoita kutsutaan myös rekrytointivideoiksi ja rekrymainoksiksi.

REKRYVIDEOLLA
YRITYKSESI SAA

Rekryvideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää minkälaista heillä on työskennellä ja mihin positioon he hakevat lisäkäsiä.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin rekryvideollenne.

Tylsä vastaus on, että rekryvideon hinta on aina yksilöllinen. Rekryvideot suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista rekryvideoista asettuu 3 000 – 8 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mistä mainosvideon hinta koostuu?

Rekryvideon tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1 päivä ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Onko tiettyihin työtehtäviin vaikea löytää juuri oikeanlaisia osaajia?

Pitkittyvätkö rekrytointiprosessit liian pitkiksi?

Asiakkaidemme
REKRYvideoita

Rekryvideot

Miten
voisimme
olla
avuksi?

Rekrytointivideot yritykselle

Yritykset ovat valmiita kasvun ja kehityksen haasteisiin. Tässä dynaamisessa maisemassa rekrytointivideot ovat avainasemassa, kun tavoitteena on houkutella oikeat talentit yritykseesi. Ei riitä, että kerrot avoimesta työpaikasta – sinun on myös herätettävä kiinnostus ja näytettävä, mikä tekee yrityksestäsi ja tiimistäsi erityisen.

Rekrytointivideot ovat paljon enemmän kuin pelkät työpaikkailmoitukset; ne ovat mahdollisuus välittää yrityksesi kulttuuria, arvoja ja työilmapiiriä visuaalisesti houkuttelevalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Glassdoorin mukaan 76% työnhakijoista etsii tietoa yrityksen kulttuurista ja työympäristöstä ennen hakemuksen lähettämistä.

Rekrytointivideon hyödyt

Vahvistaa työnantajakuvaa

Rekrytointivideot antavat elävän kuvan yrityksestäsi ja sen arvoista, mikä houkuttelee samanhenkisiä osaajia.

Tekee työpaikoista houkuttelevampia

Videoiden avulla voit näyttää, mikä tekee yrityksestäsi erinomaisen työpaikan, ja mitä mahdollisuuksia siellä on tarjolla.

Tavoittaa laajemman yleisön

Videot leviävät tehokkaasti sosiaalisessa mediassa, tavoittaen laajemman joukon potentiaalisia hakijoita.

Miksi Valote?

Valote ymmärtää rekrytointivideoiden merkityksen modernissa työnhaussa. Me autamme sinua suunnittelemaan ja tuottamaan rekrytointivideoita, jotka eivät ainoastaan kerro avoimesta työpaikasta, vaan myös välittävät yrityksesi ainutlaatuisen ilmapiirin ja kulttuurin. Tavoitteenamme on varmistaa, että videosi paitsi herättää kiinnostusta, myös resonoi juuri oikeiden talenttien kanssa.

Rekrytointivideot ovat tehokas tapa kertoa tarinasi potentiaalisille työntekijöille. Ne eivät vain näytä, mitä työpaikka pitää sisällään, vaan myös välittävät yrityksesi sydämen ja sielun. Valoten avulla rekrytointivideostasi tulee voimakas viesti, joka houkuttelee yrityksesi tarpeita vastaavia osaajia.

”Rekrytointivideo on kuin yrityksesi käyntikortti – se ei ainoastaan esittele, vaan myös kutsuu osaajat osaksi ainutlaatuista tarinaasi.”