Viestivätkö käyttämänne kuvat oikeasti haluttua asiaa?

Ovatko markkinoinnissa käytettävät kuvat vähän mitä sillä hetkellä juuri sattuu löytymään?

Vastaako nettisivujenne kuvat yrityksenne laatua?

YRITYSKUVAUS

Oman kuvapankin ansiosta sinulla on aina varaa valita useammasta laadukkaasta kuvasta juuri tarvitsemaasi käyttötarkoitukseen soveltuva kuva, oli kyse sitten some-mainoksesta, myyntiesityksestä tai nettisivuista.

Valmista ideaa kuvapankin sisällöstä sinulla ei tarvitse olla. Meidän työtämme on suunnitella ja tuottaa juuri teidän yrityksen näköinen ja tuntuinen kuvapankki, joka palvelee teidän käyttötarkoituksianne ja tavoitteitanne.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TUOTTAA OMA KUVAPANKKI
  1. Annat laadukaamman mielikuvan yrityksestänne kaikissa kanavissa
  2. Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu ja toteutus helpottuu ja nopeutuu
  3. Erotut kilpailijoista paremmin

Yrityskuvaus sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat laadukkaan oman kuvapankin hyödynnettäväksi nettisivuilla, esityksissä ja markkinoinnissa.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin yrityskuvauksellenne.

Tylsä vastaus on, että yrityskuvauksen hinta on aina yksilöllinen. Yrityskuvaukset suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista yrityskuvauksista asettuu 1 000 – 1 500 euron välimaastoon.

Yrityskuvaus voidaan karkeasti jakaa kolmeen vaiheeseen: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 0,5-1 päivä ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Esivalintagalleria toimitetaan noin 2 viikon kuluessa kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaidemme
Kuvapankkeja

Miten
voisimme
olla
avuksi?