Joudutko vakuuttelemaan asiakkaille, että olette oikea yritys ratkaisemaan hänen ongelmansa?

Eivätkö asiakkaat vaan ymmärrä teidän ratkaisun tuomia hyötyjä?

REFERENSSIVIDEO

Alkaen 2 500€

ASIAKASTARINAT

REFERENSSIVIDEOT

TESTIMONIAALIT

ASIAKASKOKEMUSVIDEOT

Referenssivideolla teidän tyytyväinen asiakas kertoo mitä arvoa hän on saanut yhteistyöstä teidän kanssa ja miksi teidän ratkaisuja tulisi ostaa.

Valmista ideaa referenssivideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TUOTTAA REFERENSSIVIDEO
  1. Oikeanlaisten asiakkaiden määrä kasvaa
  2. Luottamus yritystäsi kohtaa kasvaa
  3. Tunnettuus ja ymmärrys asiakkaiden keskuudessa paranee

Referenssivideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää minkälaista arvoa he ovat asiakkailleen luoneet ja minkälaista heidän kanssa on työskennellä.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin referenssivideollenne. Asiakasta miettiessä olisi hyvä miettiä minkälaisia asiakkuuksia haluaisite lisää.

Referenssivideoita olemme tuottaneet asiakkaillemme useimmiten  2 500 eurolla. Laajemmat toteutukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Referenssivideon tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1 päivä ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Referenssivideot ovat lähtökohtaisesti hyvin vaivattomia tuottaa.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaidemme
referenssivideoita

Referenssivideot | Valote

Miten
voisimme
olla
avuksi?

Referenssivideot yritykselle

Kuvittele vilkas liike-elämä, jossa jokainen yritys taistelee huomiosta ja luotettavuudesta. Tässä kilpailun ja melun keskellä referenssivideot ovat kuin kirkkaat majakat – ne eivät ainoastaan valaise yrityksesi vahvuuksia, vaan myös rakentavat luottamusta ja uskottavuutta asiakkaiden silmissä.

Referenssivideot ovat tehokas tapa osoittaa yrityksesi tuotteiden tai palveluiden tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Ne antavat äänen tyytyväisille asiakkaille ja tuovat esiin todellisia tuloksia ja kokemuksia. Asiakastarinat ja suositukset ovat kullanarvoisia, sillä ne lisäävät uskottavuutta ja auttavat potentiaalisia asiakkaita tekemään ostopäätöksiä. Tutkimusten mukaan 92% kuluttajista luottaa suosituksiin ihmisiltä, jotka he tuntevat (Nielsen).

Referenssivideoiden hyödyt

Rakentaa Luottamusta

Aidot asiakaskokemukset ja suositukset ovat vakuuttavampia kuin mikään muu markkinointisisältö.

Parantaa asiakassuhdetta

Asiakkaiden osallistuminen referenssivideoiden luomiseen voi syventää asiakassuhdetta ja lisätä heidän sitoutumistaan brändiisi.

Vahvistaa brändin uskottavuutta

Referenssivideot tuovat esiin yrityksesi kyvyn täyttää lupauksensa ja ratkaista asiakkaiden ongelmia.

Miksi Valote?

Valote ymmärtää referenssivideoiden voiman ja merkityksen. Me autamme sinua keräämään ja esittämään asiakastarinoita, jotka heijastavat yrityksesi arvoja ja tuloksia. Meidän asiantuntemuksemme avulla voimme tuottaa vaikuttavia referenssivideoita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kertovat tarinasi uskottavasti ja vakuuttavasti.

Referenssivideot ovat paljon enemmän kuin pelkkiä suosituksia; ne ovat todistus yrityksesi kyvystä tuottaa arvoa asiakkaillesi. Ne ovat olennainen osa nykyaikaista yritysviestintää, tuoden esiin asiakkaiden äänen ja vahvistaen yrityksesi mainetta ja markkina-asemaa. Valote on täällä auttamassa sinua luomaan nämä arvokkaat tarinat, jotka eivät vain kerro menestyksestäsi, vaan myös vahvistavat sitä.

”Referenssivideot: Missä asiakkaiden menestystarinat kohtaavat yrityksesi arvot, syntyy todellinen yhteys.”