MAINOSVIDEO

Helpota ostopäätöksen tekoa

Alkaen 3 000€

Mainosvideolla näytät katsojalle mitä lisäarvoa teidän tuotteenne tai palvelunne hänelle luo ja miksi juuri hänen tulisi ostaa se. Mainosvideo voi olla informatiivinen, kaupallinen tai puhtaasti fiilispohjainen.

Valmista ideaa mainosvideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

Mainosvideoita voidaan kutsua myös tuotevideoiksi tai palveluvideoiksi.

Mainosvideoita olemme tuottaneet mm. AuraClean, HUMAK ja Lomallo -yrityksille.

Olemme tuotteistaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa valmiin tuotantoratkaisun mainosvideon ympärille vastamaan nykyajan yritysten tarpeita: MainosBoxi

MAINOSVIDEOLLA
TUOTTEESI/PALVELUSI

Mainosvideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää heidän tuotteen tai palvelun luoman arvon asiakkaalle.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin mainosvideollenne.

Tylsä vastaus on, että mainosvideon hinta on aina yksilöllinen. Mainosvideot suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista mainosvideoista asettuu 3 000 – 8 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mistä mainosvideon hinta koostuu?

Mainosvideon tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1 päivä ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Joudutko vakuuttelemaan asiakkaille, että tuotteenna ratkaisee hänen ongelmansa?

Eivätkö asiakkaat ymmärrä miten tuotteenne eroaa kilpailijoista?

Asiakkaidemme
mainosvideoita

MAINOSVIDEOT

Miten
voisimme
olla
avuksi?

Mainosvideot yritykselle

Kun aurinko laskee horisonttiin, loistavat kaupungin kadut lukemattomien yritysten valoilla – jokainen tarina on ainutlaatuinen, mutta niillä on yksi yhteinen tekijä: tarve erottautua. Tässä kilpailullisessa maailmassa mainosvideot ovat kuin kirkas majakka, joka ohjaa yritystäsi kohti menestystä.

Mainosvideot eivät ole pelkästään visuaalisesti houkuttelevia; ne ovat tehokkaita työkaluja viestin välittämisessä ja bränditietoisuuden rakentamisessa. Tilastojen mukaan videomainonnan katsominen kasvattaa tuotteen ostamisen todennäköisyyttä 64% (Forbes). Tämä on valtava luku, erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka kamppailevat näkyvyyden saavuttamiseksi.

Mainosvideon hyödyt

Sitouta asiakas

Videot luovat vahvemman emotionaalisen yhteyden kuin pelkät tekstit tai kuvat. Ne tarjoavat mahdollisuuden kertoa tarinasi tavalla, joka koskettaa ja jää mieleen.

Erotu kilpailijoista

Mainosvideot ovat yksi tehokkaimmista keinoista nousta esiin nykypäivän lukuisista vaihtoehdoista.

Mitattavat tulokset

Videomarkkinoinnissa on mahdollista seurata tarkasti, kuinka moni katsoo videosi ja miten he reagoivat siihen, mikä auttaa hioa strategiaasi.

Miksi Valote?

Valote ymmärtää, että jokainen yritys on uniikki, ja sen mainosvideoiden tulisi heijastaa tätä ainutlaatuisuutta. Autamme sinua luomaan vaikuttavia mainosvideoita, jotka kertovat yrityksesi tarinan ja resonoi kohdeyleisösi kanssa. Tavoitteenamme on auttaa sinua kasvattamaan brändisi näkyvyyttä ja saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti.

Mainosvideot eivät ole vain trendi; ne ovat välttämättömyys nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Niiden avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat kilpailla isompien toimijoiden kanssa, tarjota ainutlaatuisia kertomuksia ja muodostaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiinsa. Sijoittamalla laadukkaisiin mainosvideoihin, teet investoinnin yrityksesi tulevaisuuteen.

Muista, että mainosvideot eivät ole pelkkä markkinointityökalu; ne ovat silta, joka yhdistää sinut asiakkaisiisi uudella, mieleenpainuvalla tavalla. Kun haluat, että tarinasi kuuluu ja näkyy, Valote on täällä auttaakseen sinua jokaisessa askeleessa.

”Kun kerronnan voima yhdistyy visuaaliseen loistoon, syntyy mainosvideo, joka ei vain näy vaan myös vaikuttaa.”

Tutustu myös muihin palveluihimme kuten yritysvideoihin tai referenssivideoihin!