Tuntuuko siltä, että voisitte saada tapahtumistanne laajemman viestinnällisen hyödyn?

Onko tapahtumiinne vaikea saada oikeanalaisia kävijöitä?

TAPAHTUMAVIDEO

Alkaen 2 500€

TAPAHTUMAVIDEO

AFTERMOVIE

BRÄNDIVIDEOT

Tapahtumavideolla viestit laadukkaasi tapahtumastasi niin ennen tapahtumaa kuin tapahtuman jälkeenkin.

Valmista ideaa tapahtumavideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

TAPAHTUMAVIDEOLLA SAAT
  1. Enemmän oikeanlaisia asiakkaita
  2. Laadukkaampaa näkyvyyttä
  3. Laajempaa tunnettuutta

Tapahtumavideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat tehostaa viestintäänsä tapahtumien ja markkinoinnin saralla.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin tapahtumavideollenne.

Tylsä vastaus on, että tapahtumavideon hinta on aina yksilöllinen. Tapahtumavideot suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista tapahtumavideoista asettuu 2 000 – 5 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mikä on yritysvideon hinta? (selkeät esimerkit) 

Tapahtumavideon tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1-2 päivää (riippuen tapahtuman kestosta) ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

Asiakkaidemme
TAPAHTUMAvideoita

Miten
voisimme
olla
avuksi?

Tapahtumavideot yrityksille

Aamun ensimmäiset säteet valaisevat vilkasta kaupunkimaisemaa, herättäen eloon päivän täynnä tapahtumia ja kohtaamisia. Jokainen tapahtuma on tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi. Tapahtumavideot ovat avain näiden tarinoiden ikuistamiseen, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden välittää tapahtuman tunnelma, energia ja merkitys videon kautta.

Tapahtumavideot eivät ainoastaan taltioi hetkiä; ne vangitsevat kokemuksen. Ne mahdollistavat tapahtumien elävöittämisen tavalla, joka ei ole mahdollista pelkkien valokuvien tai tekstikuvauksen avulla. Tapahtumavideoiden avulla voit jakaa tapahtuman tunnelman niiden kanssa, jotka eivät päässeet paikan päälle, ja luoda kestävän muiston osallistujille.

Tapahtumavideoiden Hyödyt

  1. Laajentaa Tapahtuman Vaikutusta: Videot voivat tavoittaa laajan yleisön, jopa globaalisti, laajentaen tapahtumasi vaikutusaluetta ja näkyvyyttä.

  2. Vahvistaa Brändi-Identiteettiä: Tapahtumavideot ovat tehokas tapa välittää yrityksesi brändiä ja arvoja, näyttäen samalla yrityksesi aktiivisen roolin alallaan.

  3. Edistää Sitoutumista: Videot luovat emotionaalisen yhteyden katsojaan, mikä edistää yleisön sitoutumista ja vuorovaikutusta brändisi kanssa.

Valoten Asiantuntemus Tapahtumavideoissa

Valote ymmärtää tapahtumavideoiden voiman ja merkityksen. Meidän asiantunteva tiimimme työskentelee kanssasi luodakseen vaikuttavia tapahtumavideoita, jotka vangitsevat yleisön huomion ja välittävät tapahtumasi tarinan. Me käytämme uusinta teknologiaa ja luovia ratkaisuja varmistaaksemme, että jokainen hetki ikuistetaan taidokkaasti.

Tapahtumavideo on paljon enemmän kuin vain tallenne; se on mahdollisuus jakaa ja uudelleen kokea tapahtuman ainutlaatuinen tunnelma. Valoten avulla voit varmistaa, että tapahtumasi ei unohdu, vaan muuttuu eläväksi tarinaksi, joka resonoi katsojien kanssa vielä pitkään tapahtuman jälkeen.

”Valoten tapahtumavideot – siellä, missä jokainen kuva kertoo tarinan ja jokainen hetki on mahdollisuus inspiroida.”