Onko tiettyihin työtehtäviin vaikea löytää juuri oikeanlaisia osaajia?

Pitkittyvätkö rekrytointiprosessit liian pitkiksi?

REKRYVIDEO

Alkaen 3 000€

REKRYVIDEO

REKRYMAINOS

Rekryvideolla näytät katsojalle minkälaiselta teidän yrityksessänne ja etenkin tietyssä työtehtävässä työskentely näyttää ja tuntuu. Rekryvideo voi olla informatiivinen, kaupallinen tai puhtaasti fiilispohjainen.

Valmista ideaa rekryvideon sisällöstä sinulla ei tarvitse olla – se on meidän työtämme paketoida ja tuottaa oikeanlainen video teidän kohderyhmälle mieluisalla tavalla.

3 HYVÄÄ SYYTÄ TUOTTAA REKRYVIDEO
  1. Enemmän oikeanlaisia työnhakijoita
  2. Lyhyemmät ja kevyemmät rekrytointiprosessit
  3. Säästöä rekrytoinneissa

Rekryvideo sopii niin pienille kuin isommillekin yrityksille, jotka haluavat tehokkaan työkalun, jolla he voivat näyttää minkälaista heillä on työskennellä ja mihin positioon he hakevat lisäkäsiä.

Tuotantomme alkaa strategiapalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksenne ytimen, tavoitteet sekä kohderyhmät. Tämän jälkeen Valote osaa luoda teidän näköisen ja teidän kohderyhmää kiinnostavan konseptin rekryvideollenne.

Tylsä vastaus on, että rekryvideon hinta on aina yksilöllinen. Rekryvideot suunnitellaan yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti – voidaan kuitenkin sanoa, että suurin osa Valoten tuottamista rekryvideoista asettuu 3 000 – 8 000€ välimaastoon.

Lisätietoa hinnoittelusta löytyy: Mistä mainosvideon hinta koostuu?

Rekryvideon tuotanto etenee karkeasti kolmessa vaiheessa: Esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Esituotantoon on hyvä varata noin viikko, tuotantoon 1 päivä ja jälkituotantoon 1-2 viikkoa.

Itse asiakkaana voit vaikuttaa siihen kuinka paljon haluat olla tuotannossa mukana. Voit olla osallistumatta kokonaan tai olla vahvasti mukana – ja näin vaikuttaa omaan ajankäyttöösi.

Ensimmäinen vedos on valmis kommentoitavaksi noin 2 viikon sisällä kuvauksista ellei toisin ole sovittu.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Laskuri
Summary
Name Total
“{{getWooProductName}}” has been added to your cart

Miten
voisimme
olla
avuksi?