MISTÄ HALUAISITTE, ETTÄ YRITYKSENNE TUNNETAAN?

Meillä Suomessa on hienoja, innovatiivisia ja osaavia yrityksiä – joiden tunnettuus ei kuitenkaan ole heidän arvoisella tasolla. 

Vaikka itse ideat tai tuotteet olisi miten loistavia, nämä yritykset jäävät pimentoon – koska vastuu laadukkaasta, asiakaslähtöisestä, tunnettuutta lisäävästä viestinnästä on ainoastaan yrityksellä itsellään.

Kuitenkin vain harvassa yrityksessä on tarvittavaa osaamista toteuttaa tällaista viestintää. 

Meillä on, ja me voidaan nostaa teidänkin yritys pois pimennosta niin, että teidän osaaminen näyttäytyy kirkkaana myös ulospäin – vastauksena asiakkaiden tarpeisiin.

Vaikka työhömme kuuluu olennaisena osana kuvaaminen ja editoiminen, olemme paljon enemmän. Meille tärkeintä on luoda oikeasti arvoa asiakkaallemme – teille. 

Kaiken tekemämme teemme teille, juuri teidän liiketoiminnan tueksi. Astumme osaksi yritystänne ja haluamme työskennellä kanssanne pitkäaikaisena strategisena kumppanina.

Teidän tavoitteista tulee meidän tavoitteita – ja yhdessä luomme viestintään yrityksenne arvoiset sisällöt, joilla tavoitatte tehokkaaasti niin asiakkaat kuin teille sopivat työntekijätkin – ja saatte aikaan näkyvää kasvua.

Olisiko nyt teidänkin aika astua esiin pimeydestä ja asettua valoon, ihmisten nähtäville ja tavoitettavaksi?

Me olemme Valote – vaivaton videokumppani, joka haluaa tehdä töitä teidän tavoitteiden eteen.

VALOTEN
TIIMI

HYVINVOINTI

Hyvinvoivat ihmiset tekevät asiat pääsääntöisesti paremmin kuin huonosti voivat. Tästä syystä tapoihimme ei kuulu työskennellä iltamyöhään tai viikonloppuisin. Meillä on tarkat aikarajat jolloin on sopivaa keskustella työasioista.

Hyvinvointiin panostamme myös työtiloissamme sekä tarjoamme työntekijöillemme kuntosalijäsennyyden veloituksetta.

AVOIMUUS

Kun asioista keskustellaan avoimesti, vältytään monelta mielipahalta. Aina se ei ole helppoa, mutta lähes aina helpompaa kuin asian vältteleminen ja läpikäynti kun vahinko on sattunut.

VAIVATTOMUUS

Olemme rakentaneet prosessimme siten, että ne ovat asiakkaille mahdollisimman vaivattomia. Apuna meillä on omat toimintamallimme sekä tarkkaan valikoidut työkalut.

MITEN VOISIMME AUTTAA JUURI TEIDÄN YRITYSTÄ?

Karkeasti jaoteltuna yritykset kamppailevat kahdenlaisten kasvun haasteiden kanssa:

tekijöitä olisi, mutta ei tehtävää työtä tai sitten töitä olisi, mutta ei oikeanlaisia tekijöitä.

Nämä ovat haasteita joihin Valote toiminnassaan keskittyy.

Lue lisää ratkaisuistamme: Palvelut
Asiakkaidemme kokemuksia meidän kanssa työskentelystä löydät: Asiakaskokemuksia