Mistä teidät muistetaan?

TAI MISTÄ HALUAISIT...

Meillä Suomessa on hienoja, innovatiivisia ja osaavia yrityksiä – joiden tunnettuus ei kuitenkaan ole heidän arvoisella tasolla. 

Vaikka itse ideat tai tuotteet olisi miten loistavia, nämä yritykset jäävät pimentoon – koska vastuu laadukkaasta, asiakaslähtöisestä, tunnettuutta lisäävästä viestinnästä on ainoastaan yrityksellä itsellään.

Kuitenkin vain harvassa yrityksessä on tarvittavaa osaamista toteuttaa tällaista viestintää. 

Meillä on, ja me voidaan nostaa teidänkin yritys pois pimennosta niin, että teidän osaaminen näyttäytyy kirkkaana myös ulospäin – vastauksena asiakkaiden tarpeisiin.

Vaikka työhömme kuuluu olennaisena osana kuvaaminen ja editoiminen, olemme paljon enemmän. Meille tärkeintä on luoda oikeasti arvoa asiakkaallemme – teille. 

Kaiken tekemämme teemme teille, juuri teidän liiketoiminnan tueksi. Astumme osaksi yritystänne ja haluamme työskennellä kanssanne pitkäaikaisena strategisena kumppanina.

Teidän tavoitteista tulee meidän tavoitteita – ja yhdessä luomme viestintään yrityksenne arvoiset sisällöt, joilla tavoitatte tehokkaaasti niin asiakkaat kuin teille sopivat työntekijätkin – ja saatte aikaan näkyvää kasvua.

Olisiko nyt teidänkin aika astua esiin pimeydestä ja asettua valoon, ihmisten nähtäville ja tavoitettavaksi?

Me olemme Valote – vaivaton videokumppani, joka haluaa tehdä töitä teidän tavoitteiden eteen.

Aleksi Ristimäki
Aleksi Ristimäki
13/12/2023
Valote toteutti TPS Jalkapallolle uuden brändivideon, joka kiteytti erinomaisesti sen, mitä TPS on tänä päivänä: seura kaikille turkulaisille – niin naisille, miehille, junioreille kuin eri vähemmistöillekin. Tämä viesti ja urheilun herättämät suuret tunteet tulevat Valoten taiteileman videon avulla erinomaisesti esiin!
sami koskinen
sami koskinen
12/12/2023
Hieno ja ammattitaitoinen tiimi Valotella. Palvelu toimii. Koko ajan pidetään ajantasalla missä vaiheessa projekti etenee. Ja lopputulosta kehtaa esitellä.
Mika Rantala
Mika Rantala
11/12/2023
Projekti toteutui onnistuneesti, ja sovitussa aikataulussa. Loistava ja osaava tiimi👍 Mika Rantala Kuurapalvelut
marketing softability
marketing softability
08/12/2023
Laadukasta ja asiantuntevaa jälkeä!
Onnenpaikka Oy
Onnenpaikka Oy
08/12/2023
Olemme käyttäneet Valoten palveluja useampaan projektiin ja työnjälki on ollut aina priimaa! Lisäksi työn eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen ovat sujuneet mukavasti ja mutkattomasti 😊
Mika “Tuntza” Tunturi
Mika “Tuntza” Tunturi
08/12/2023
Valote Oy:n kanssa tekemisestä paistoi ennen kaikkea se, että he halusivat ymmärtää viestin, joka videolle olisi saatava. Se toden totta toteutui. Meidän video tehtiin live tilanteessa, jossa oli tarkoitus taltioida tapahtuma ja kaivaa tapahtuman olennainen viesti koululla, oppilaiden toiminnan keskellä. Ammattitaitoinen tiimi osasi hävitä huomaamattomasti melskeessä. Nuoret eivät näyttäneet edes oikeastaan huomaavan kuvaamista, vaan touhusivat asioita, joita heidän pitikin. Jälkikäteen lisäkuvaukset olivat samanlaisia. Puheet menivät luonnikkaasti. Olennaisesti siihen vaikutti kotoinen kuvaustiimi, jonka nuoret kokivat turvalliseksi. Voin lämpimästi suositella Valotea. Huikeita ammattilaisia ja ihmisiä. Mika Tunturi Projekti Radikaali
Kalle Aitos (www.virtuaalitila.fi)
Kalle Aitos (www.virtuaalitila.fi)
08/12/2023
Valote toteutti meille upean yritysvideon. Kuvauspäivä oli sopivan rento, mutta tehokas. Kokonaisuudessaan ansaitsee täydet 5/5 tähteä! Video löytyy täältä https://www.turunpainepesu.fi/yritys/
Mikael Åberg
Mikael Åberg
08/12/2023
Ammattimaista ja pätevää videotuotantoa!

HYVINVOINTI

Hyvinvoivat ihmiset tekevät asiat pääsääntöisesti paremmin kuin huonosti voivat. Tästä syystä tapoihimme ei kuulu työskennellä iltamyöhään tai viikonloppuisin. Meillä on tarkat aikarajat jolloin on sopivaa keskustella työasioista.

Hyvinvointiin panostamme myös työtiloissamme sekä tarjoamme työntekijöillemme kuntosalijäsennyyden veloituksetta.

AVOIMUUS

Kun asioista keskustellaan avoimesti, vältytään monelta mielipahalta. Aina se ei ole helppoa, mutta lähes aina helpompaa kuin asian vältteleminen ja läpikäynti kun vahinko on sattunut.

VAIVATTOMUUS

Olemme rakentaneet prosessimme siten, että ne ovat asiakkaille mahdollisimman vaivattomia. Apuna meillä on omat toimintamallimme sekä tarkkaan valikoidut työkalut.

MITEN VOISIMME AUTTAA JUURI TEIDÄN YRITYSTÄ?

Karkeasti jaoteltuna yritykset kamppailevat kahdenlaisten kasvun haasteiden kanssa:

tekijöitä olisi, mutta ei tehtävää työtä tai sitten töitä olisi, mutta ei oikeanlaisia tekijöitä.

Nämä ovat haasteita joihin Valote toiminnassaan keskittyy.

Lue lisää ratkaisuistamme: Palvelut
Asiakkaidemme kokemuksia meidän kanssa työskentelystä löydät: Asiakaskokemuksia