Tuotevideoilla ja -kuvilla freesimpää ilmettä viestintään

TUOTEVIDEOT

TUOTEKUVAT

YRITYSVIDEO

Suomalainen perheyritys Lehtovuori, on Suomen johtava kaupunkikalusteiden valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan niiden kestävästä laadusta, tyylikkäästä designista ja uusista älyratkaisuista.

  •  

”Meillä oli perustavanlaatuinen materiaaliongelma. Tuotevalokuvamme olivat vanhoja ja osasta tuotteistamme ne puuttuivat kokonaan. Videoita meillä ollut laisinkaan. Päätin lähteä uudessa roolissa viemään ilmettämme freesimpään suuntaan ja yhtenä tekijänä freesimmän ilmeen saamisessa olivat juuri valokuvat ja video.”

Antti Kinnunen – Tuote- ja markkinointijohtaja

Lehtovuoren CitySolar älykäs roska-astia Helsingissä.

Jatkuva tarve sisällöille

Kun puhutaan Lehtovuoren kokoisesta ja tasoisesta yrityksestä, laadukasta materiaalia tarvitaan paljon niin myyntiin kuin markkinointiinkin. Samoja videoita ja kuvia ei voi kierrättää jatkuvasti markkinoinnissa ja odottaa hyviä tuloksia. Markkinoinnissa käytetyt videot ja kuvat myös positioivat yrityksen ja viestivät asiakkaille minkä tasoisesta tekemisestä ja palvelusta on kyse.

”Tutustuin Jesseen Valoten toisen asiakkaan kautta ja pyysin sitten kuvaamaan autostani edustavat myyntikuvat. Loppujen lopuksi en halunnutkaan myydä autoani, mutta palvelun laatu jäi mieleeni. Nyt tarvitsin apua referenssikohteiden kuvauksessa ja päätin kysäistä tarjousta. Sain selkeän tarjouksen mitä saan hinnalla ja mitä en. Hinta sattui olemana myös erittäin kilpailukykyinen, niin oli helppo valinta Valoten suhteen. Referenssiluettelo oli myös vakuuttava.”

Antti Kinnunen – Tuote- ja markkinointijohtaja

”Referenssikohteistamme on kuvattu valokuvat sekä videot. Kohteita on ollut n. 15 kpl eli melko laajasta paketista on ollut kyse. Uudet videot ovat mahdollistaneet Youtube-kanavan avaamisen ja entistä paremman ja helpomman markkinoinnin helposti ymmärrettävien videoiden muodossa. Videomateriaali ja ajantasaiset laadukkaat kuvat ovat mahdollistaneet meillä parempien markkinointimateriaalien teon sekä helpottaneet myyntiprosessiamme merkittävästi tuotteiden kanssa.”

Antti Kinnunen – Tuote- ja markkinointijohtaja

Kun nykytilanne ja tarve oli käyty yhdessä tarkasti läpi, oli aika tehdä suunnitelma. Mistä tuotteista ja palveluista tarvitaan kuvia ja videoita ja milloin. Tämän pohjalta loimme listoja ja suunnittelimme kuvausreissuja. Osa kuvauksista kesti muutaman tunnin ja osa muutaman päivän. Kaikki oli kuitenkin etukäteen suunniteltu. Näin pidimme kulut järkevinä asiakkaan kannalta sekä ajankäytön järkevänä meidän kannalta.

Alkuun teimme muutaman eri version, joiden avulla haimme yhdessä Lehtovuoren kanssa sen tyylin ja fiiliksen jonka haluamme kuvilla ja videoilla viestiä. Tämän jälkeen kuvat ja videot editoidaan sekä käsitellään näiden raamien puitteissa ja prosessista saatiin todella tehokas ja Lehtovuoren silmissä helppo. Heille tulee sähköpostiin aina kuvat ja videot jotka vaativat vain hyväksynnän. Aikataulutus, kuvaussuunnitelmat sekä kuvattavien kohteiden siivous ja putsaus tehdään aina Valoten toimesta.

 

 

 

”Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti! Ehkä voisi sanoa jopa yli odotusten. Se on selkeää omistautumista asiansa eteen, kun jätkät painaa siivousvermeet autossa pitkin poikin Suomea kuvaamassa ja putsaamassa kalusteitamme, että kuvista ja videoista saadaan mahdollisimman edustavat. Mieleeni on painunut kuva Vilistä siivoamassa bussikatoksemme edustaa katuharjan kanssa, ettei näy ylimääräisiä roskia videolla. Laatu on 11/10.”

Antti Kinnunen – Tuote- ja markkinointijohtaja

Koska kaupunkikalusteet sijaitsevat hyvin pitkälti ulkona kaduilla ja puistoissa, on Suomen sääolosuhteet tuoneet oman haasteensa kuvauksille. Suunnitelmissa tämä kuitenkin huomioitiin ja kesän 2020 aikana saimmekin kuvattua kaiken mitä oli tarkoituskin. Tulevaisuuteen olemme jo suunnitelleet lisää vastaavia valo- ja videokuvauksia, mutta myös laajempia toteutuksia on vireillä. Tämä on myös meille ilo olla Lehtovuoren yhteistyökumppanina nostamassa heidän myyntinsä ja markkinointinsa uudelle tasolle niin Suomen kuin ulkomaidenkin markkinoilla.

”Yhteistyömme tulevaisuus näyttää suorastaan erinomaiselta. Uusia ideoita kehittyy matkan varrella lisää koko ajan ja uusia projekteja on Valoten kanssa vireillä. Valote on meille tärkeä yhteistyökumppani.”

Antti Kinnunen – Tuote- ja markkinointijohtaja

Haluatteko tekin tehostaa videoviestintäänne?
Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä mikä olisi juuri teille paras ratkaisu!

Miten
voisimme
olla
avuksi?