Yritys- ja rekryvideoilla lisätehoa myyntiin

YRITYSVIDEO

REKRYVIDEO

Awake.AI on suomalainen älysatama-alustaa rakentava IT-alan yritys, jonka tavoitteena oli tehdä kaksi eri videota eri käyttötarkoituksiin.

”Ensimmäinen video oli tarkoitettu Awake.AI yritysvideoksi, jota voisimme käyttää yleisesti eri medioissa kertoaksemme mikä Awake.AI yrityksenä on ja mitä me teemme. Tämän lisäksi halusimme tehdä oman videon rekrytointeja varten, jossa pääpainona oli tuoda näkyviin asioita mitkä kiinnostavat työnhakijoita, eli Awake.AI:n tiimiä, työtehtäviä ja yrityksen yleisiä arvoja.”

Kimmo Kummala – VP of Engineering

 

Satamakuvaukset järjestettiin Rauman satamassa.

”Saimme suosituksen Valotesta toiselta yritykseltä. Edellisten projektien työt näyttivä hyviltä ja olivat tyyliltään sitä mitä mekin haimme. Vili sai vakuutettua meidät Valoten ammattitaidosta ja hintakin oli sitä mitä olimme ajatelleet. Päätös oli siten helppo ja nopea tehdä.”

Kimmo Kummala – VP of Engineering

Kuten suuri osa projekteistamme, niin tämäkin sai alkunsa asiakkaan suosituksen kautta. Viimeisimmän tutkimuksemme mukaan (2019), 86% asiakkaistamme ostaa vuoden sisällä uudestaan ja samalla suositusten saaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Uskomme siihen, että laadun, hinnan ja asiakaskokemuksen kohdatessa tulevaisuudessakin, pystymme ylläpitämään nykyistä järjestelmäämme. Näin resurssejamme ei kulu ylimääräiseen prospektointiin ja myyntityöhön.

”Suunnittelussa Valote auttoi omilla ideoillaan hyvin. Kuvaukset oli hyvin mietitty ja editoinnissa syntyi jo heti alussa erittäin hyvät versiot, jotka oli nopea tehdä valmiiksi. Parasta meille oli koko prosessin nopeus, Valoten joustavuus sekä erittäin mukava Valoten tiimi. Vielä viime hetken toiveetkin toteutettiin jopa viikonloppuna.”

Kimmo Kummala – VP of Engineering

Jo videon käsikirjoitus vaiheessa huomioitiin se, että nyt ollaan tekemässä kahta eri videota. Näin saimme suunniteltua kuvaukset siten, että molemmille videoille ei tarvinnut suunnitella omia kuvauspäiviä vaan kuvaukset saatiin pakettiin huomattavasti tehokkaammin. Näin säästimme aikaa ja rahaa!

Rekrytointivideolle halusimme ikuistaa yrityksen hyvän yhteishengen.

Molempien videoiden kohdalla mietimme yhdessä tarkkaan, että mikä on se juttu mistä haluamme viestiä. Emme lähteneet keksimään mikä näyttäisi videolla kivalta, vaan etsimme sen mikä tekee Awake.AI:sta juuri sellaisen kuin se on.

Kuten useissa muissakin videotuotannoissa, niin tässäkin jäi paljon laadukasta videomateriaalia käyttämättä. Tätä on mahdollista hyödyntää tulevissa videoissa ja näin säästää kuvausaikaa ja rahaa.

”Suosittelen lämpimästi Valotea, jos haluat tehdä hyviä videoita joustavan yrityksen kanssa, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Iso kiitos Vilille ja Jesselle hienoista videoista ja tsemppiä tulevan kesän kuvauksiin!”

Kimmo Kummala – VP of Engineering

Onko teidän yritykselläni videotuotannon tarpeita?
Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä mikä olisi juuri teille paras ratkaisu!

Miten
voisimme
olla
avuksi?