Asiakaskokemusvideoilla lisätehoa myyntiin

YRITYSVIDEO

ASIAKASTARINOITA

BANNERIVIDEO

URATARINOITA

Sivustamo Oy on täyden palvelun markkinointikumppani. He tarjoavat asiakkailleen kotisivuja, verkkokauppoja, markkinointia ja mainontaa, sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua sekä video- ja valokuvausta.

”Yhteistyömme Valoten kanssa alkoi lounaasta, jolla kävin Vilin kanssa. Keskustelimme videotuotannoista ja myöhemmin tilasimmekin Valotelta yritysvideon ja yläkuvakevideon kotisivuillemme. Tämän jälkeen olemmekin tilanneet vielä useamman asiakaskokemusvideonkin, joilla tehostamme myyntiämme ja markkinointiamme!”

Arttu Arojoki – Toimitusjohtaja

Olemmekin tehneet yhdessä nyt useampia videotuotantoja. Tämän lisäksi Sivustamon asiakkaille on toteutettu yhteistyönä videoita heidän kotisivuilleen. Onnistuneiden projektien seurauksena teemmekin nykypäivänä läheistä yhteistyötä Sivustamon kanssa.

”Haluamme tarjota meidän asiakkaillemme laadukasta videomateriaalia nopeallakin aikataululla ja tämän vuoksi olemmekin tehneet ja tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä Valoten kanssa jatkossakin!”

Arttu Arojoki – Toimitusjohtaja

Asiakaskokemusvideon kuvaamista Sivustamon tyytyväisellä asiakkaalla

Videotuotantoja suunniteltaessa on erityisen tärkeää, että yhteinen sävel löytyy. Ilman yhteistä säveltä projektista tulee tuskainen ja se monesti venyy. Tästä syystä videotuotantoja on hyvä suunnitella hyvissä ajoin ennen kuin todellinen tarve on.

”Valoten työnäytteet vakuuttivat ja oltiin heti alusta alkaen samalla aaltopituudella asioista”

Arttu Arojoki – Toimitusjohtaja

Olemme Valotella panostaneet laadun lisäksi myös asiakkaana olon helppouteen, luottamukseen sekä kommunikoinnin helppouteen. Tämä näkyy siinä, kun vanhat asiakkaat tilaavat uudestaan ja uudestaan. Mitä pidempään yhteistyö on jatkunut, sitä syvempi luottamus on ja sitä nopeammin ja sujuvammin asiat etenevät.

”Erityisen tyytyväinen olin laadun lisäksi kommunikoinnin helppouteen – viesteihin vastattiin nopeasti ja selkeästi. Valoten hinnat ovat kilpailukykyisiä ja valmista tulee nopealla aikataululla.”

Arttu Arojoki – Toimitusjohtaja

Onko teidän yritykselläni videotuotannon tarpeita tai haluatteko tarjota teidän asiakkaillenne laadukkaita ja helppoja videotuotantoja?
Ota meihin yhteyttä niin käydään lounaalla ja mietitään yhdessä mikä olisi juuri teille paras ratkaisu!

Asiakaskokemusvideon kuvaamista Sivustamon tyytyväisellä asiakkaalla

Miten
voisimme
olla
avuksi?