Näin pyydät asiakasta asiakastarinavideolle!

Asiakastarinat ovat yksi tehokkaimmista keinoista vaikuttaa uusien asiakkaiden ostopäätökseen. Ne herättävät luottamusta ja lyhentävät päätöksentekoa.

Välillä kynnyksenä voi kuitenkin olla kysyä hyvältä asiakkaalta, että suostuuko hän esiintymään yrityksenne videolla. Tämän tekstin tarkoitus on lyhyesti opastaa miten asiakkaalta kysytään suostumusta sekä kerrotaan oikeat asiat jolloin vältytään myöhemmin turhalta bolemiikilta. 

Aluksi on hyvä muistaa, että suostuminen videolle ei ole kaikille pieni asia vaikka he olisivatkin tyytyväisiä yhteistyöhön ja tästä syystä esiintymistä ei tule pakottaa. Pakotettu tunnelma näkyy myös lopputuloksessa.  Välillä pieni lahja esiintymisestä voi olla paikallaan!

Lähtökohtaisesti kuitenkin tyytyväiset asiakkaat esiintyvät mielellään videolla!

Tapoja pyytää on monia, tässä esimerkkinä yksi:

Moikka Matti! Olemme tuottamassa asiakastarinavideoita tyytyväisistä asiakkaistamme ja tulit mieleen.

Olisko mahdoton ajatus, jos tuotettaisiin meidän yhteistyöstä asiakastarina?

Tässä vielä esimerkki videokumppanimme tuottamasta asiakastarinasta, jotta tiedät varmasti mistä on kyse.

Kuvaukset kestävät arviolta 2-3 tuntia ja videotoimisto vie projektin alusta saakka maaliin. Video toteutetaan haastattelumaisesti ja siihen kuvataan kuvituskuvaa päälle. Haastattelukysymykset toimitetaan aina ennakkoon, joten kylmiltään ei tarvitse vastailla.

Videota tullaan käyttämään yrityksemme sosiaalisen median kanavissa sekä myyntityössä.

Jos tämä on teille ok, niin toimitan teidän yhteystiedot videokumppanillemme niin he ottavat kopin projektista ja sopivat teidän kanssa aikataulut sun muut järjestelyt.

Vili Santala
Toimitusjohtaja

Miten
voisimme
olla
avuksi?