Markkinointivideo on voimakas työkalu myynnin lisäämiseen

Tiedämme, että yrityksenne menestys perustuu myynnin kasvattamiseen ja rekrytointiprosessin helpottamiseen. Tässä artikkelissa haluamme käsitellä, miksi markkinointivideoiden hyödyntäminen voi olla ratkaisevan tärkeää tavoitteidenne saavuttamisessa. Lisäksi kuvaillemme, millainen on hyvä markkinointivideo, joka herättää mielenkiinnon ja vakuuttaa kohdeyleisönne.

Markkinointivideoilla jätät muistijäljen

Markkinointivideoiden hyödyt ovat moninaiset. Ensinnäkin, ne auttavat luomaan vahvaa bränditietoisuutta. Visuaalisesti houkutteleva ja laadukas video voi jäädä ihmisten mieliin paremmin kuin pelkkä teksti tai kuva. Se voi herättää tunteita, luoda yhteyden katsojiin ja vakuuttaa heidät valitsemaan juuri teidän tuotteenne tai palvelunne.

Monimutkaisesta asiasta helposti ymmärrettävä

Markkinointivideot voivat selkeyttää monimutkaisia viestejä. Jos yrityksesi tarjoaa tuotteen tai palvelun, joka vaatii selitystä tai jonka hyödyt eivät ole heti ilmeisiä, video voi olla täydellinen tapa välittää tämä tieto ytimekkäästi ja ymmärrettävästi. Katsojat saavat paremman käsityksen siitä, miten tuote toimii tai miten palvelu voi auttaa heitä.

Laajempaa näkyvyyttä markkinointivideoilla

Markkinointivideot lisäävät sitoutumista ja jakamisen halua. Sosiaalisen median aikakaudella ihmiset ovat alttiimpia jakamaan sisältöä, joka herättää heidän kiinnostuksensa tai tunteensa. Laadukas markkinointivideo voi saada ihmiset jakamaan sen omille kontakteilleen, mikä puolestaan laajentaa yrityksesi näkyvyyttä ja tavoittavuutta.

Minkälainen on hyvä markkinointivideo?

Hyvä markkinointivideo on sellainen, joka on sekä visuaalisesti vaikuttava että sisällöllisesti mukaansatempaava. Se herättää tunteita ja jättää katsojaan positiivisen vaikutuksen. Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä kannattaa huomioida luodessasi markkinointivideota:

 1. Kiehtova tarina

  Hyvä markkinointivideo kertoo tarinan, joka herättää kiinnostuksen ja pitää katsojan mukana alusta loppuun. Tarinan tulisi olla selkeä, johdonmukainen ja helposti ymmärrettävä. Voit esimerkiksi käyttää kertomusta siitä, miten yrityksesi ratkaisee asiakkaiden ongelmia tai parantaa heidän elämänlaatuaan.

 2. Lyhyt ja tiivis

  Tehokas markkinointivideo on lyhyt ja tiivis. Ihmisillä on nykyään paljon vaihtoehtoja ja heidän huomionsa herättäminen vaatii nopeutta. Pyri pitämään video alle kahden minuutin mittaisena, jotta katsojat pysyvät kiinnostuneina loppuun asti.

 3. Visuaalinen houkuttelevuus

  Panosta visuaaliseen puoleen. Käytä korkealaatuista kuvamateriaalia, harkittua värimaailmaa ja grafiikkaa, joka tukee viestiäsi. Huolehdi myös siitä, että äänimaailma on selkeä ja laadukas. Visuaalinen ja auditiivinen puoli yhdessä luovat vahvan kokemuksen.

 4. Kohdennettu viesti

  Ymmärrä kohdeyleisösi ja kohdenna viesti heille. Mitä paremmin voit puhutella ja resonoida kohdeyleisösi tarpeisiin ja toiveisiin, sitä tehokkaampi markkinointivideo on. Pyri välittämään viestiäsi selkeästi ja konkreettisesti.

 5. Kutsu toimintaan

  Hyvä markkinointivideo sisältää selkeän kutsun toimintaan. Kerro katsojille, mitä haluat heidän tekevän seuraavaksi. Se voi olla esimerkiksi vierailu verkkosivuillasi, tilauksen tekeminen tai yhteydenotto. Kutsu toimintaan auttaa muuntamaan kiinnostuksen konkreettiseksi toiminnaksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että markkinointivideoiden hyödyntäminen on ratkaisevan tärkeää myynnin kasvattamisessa. Ne tarjoavat mahdollisuuden välittää tehokkaasti ja vaikuttavasti yrityksenne viestiä.

Hyvät markkinointivideot ovat lyhyitä, visuaalisesti houkuttelevia, sisällöllisesti kiehtovia ja kohdennettuja. Ne kertovat tarinan, herättävät tunteita ja jättävät katsojiin positiivisen vaikutuksen. Muista myös kutsua katsojat toimintaan.

Olemme vakuuttuneita siitä, että markkinointivideoiden avulla voitte saavuttaa menestystä ja kasvua liiketoiminnassanne. Tarttukaa tilaisuuteen hyödyntää tätä voimakasta työkalua ja luoda vahvoja yhteyksiä asiakkaisiinne. Me olemme täällä auttamassa teitä matkalla kohti menestystä.

Asiakkaidemme
markkinointivideoita

Vili Santala
Toimitusjohtaja

Miten
voisimme
olla
avuksi?