Mainosvideo rakennusalan yritykselle: Miksi, mitä ja missä?

Mainosvideo on yksi tehokkaimmista tavoista viestiä yrityksen brändiä, tuotteita ja palveluita visuaalisesti kiinnostavalla ja helposti omaksuttavalla tavalla. Mainosvideossa yhdistyy kuvallisen tarinankerronnan voima ja strateginen markkinointiviestintä, mikä tekee siitä erittäin vaikuttavan markkinointityökalun.

Rakennusalan yrityksille mainosvideot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden erottua kilpailijoista, esitellä osaamistaan ja luoda luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin.

Asiakkaamme AuraClean onkin hyödyntänyt laajalti videoiden voimaa ja tällä sivulla näytämmekin muutaman heille tuotetun videon.

Miksi rakennusalan yrityksen kannattaa tuottaa mainosvideo?

Visuaalinen kerronta ja tarinankerronta

Rakennusalan yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää visuaalista kerrontaa esitellessään projektejaan. Olipa kyseessä upea valmis rakennus, meneillään oleva projekti tai asiakasreferenssi, video tuo esille työnne laadun ja yksityiskohdat tavalla, joka jää mieleen.

Luottamuksen rakentaminen

Video voi tuoda esiin yrityksenne henkilöstön ammattitaidon ja luotettavuuden. Näyttämällä aitoja työntekijöitä työssään ja tyytyväisiä asiakkaita puhumassa kokemuksistaan, voitte luoda vahvan luottamussuhteen potentiaalisiin asiakkaisiin.

Monipuolinen markkinointityökalu

Mainosvideot soveltuvat monenlaisiin markkinointikanaviin. Niitä voi hyödyntää niin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, messuilla kuin sähköpostimarkkinoinnissa. Tämä monipuolisuus tekee videosta kustannustehokkaan investoinnin, joka palvelee pitkään eri markkinointikampanjoissa.

Missä mainosvideota voi hyödyntää?

1. Mainosvideo verkkosivuilla

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen paikka, johon potentiaalinen asiakas tutustuu. Videon avulla voitte kertoa yrityksenne tarinan, esitellä palveluitanne ja näyttää konkreettisia esimerkkejä projekteistanne. Video parantaa myös verkkosivujen hakukoneoptimointia (SEO), sillä hakukoneet arvostavat sivuja, joilla on monipuolista sisältöä.

2. Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Instagram ja LinkedIn, ovat erinomaisia paikkoja jakaa videoita ja saavuttaa laaja yleisö. Lyhyet, ytimekkäät videot, jotka esittelevät mielenkiintoisia projekteja tai tarjoavat arvokasta tietoa, keräävät katsojia ja jakokertoja.

3. Messut ja tapahtuma

Fyysisissä tapahtumissa ja messuilla videot voivat olla tehokas tapa houkutella kävijöitä ständillenne. Videon avulla voitte esitellä projektejanne visuaalisesti vaikuttavalla tavalla ja antaa kävijöille kattavan kuvan osaamisestanne ja palveluistanne.

4. Sähköpostimarkkinointi

Videoiden lisääminen sähköpostimarkkinointiin voi merkittävästi parantaa viestin avaus- ja klikkausprosentteja. Esimerkiksi uutiskirje, jossa on linkki uuteen projektiesittelyvideoon, voi houkutella vastaanottajan tutustumaan tarkemmin tarjoamiinne palveluihin.

5. Asiakastarinat ja referenssit

Yksi tehokkaimmista tavoista hyödyntää videota on asiakastarinoiden ja referenssien esittely. Kun potentiaaliset asiakkaat näkevät muiden asiakkaiden kokemuksia ja kuulevat heidän kehujaan, heillä on suurempi todennäköisyys ottaa yhteyttä juuri teidän yritykseenne.

Mainosvideot ovat tehokas keino rakentaa luottamusta, esitellä osaamista ja erottua kilpailijoista rakennusalalla. Ne tarjoavat visuaalisen tarinankerronnan voimaa, monipuolisia markkinointimahdollisuuksia ja pitkäaikaista hyötyä monilla eri kanavilla. Jos haluatte viedä yrityksenne markkinoinnin seuraavalle tasolle ja tavoittaa laajemman yleisön, on mainosvideon tuottaminen erinomainen valinta.

Valotella tiedämme, miten tuoda rakennusalan projektit ja tarinat eloon videon avulla. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö heti tänään!

Vili Santala
Toimitusjohtaja

Miten
voisimme
olla
avuksi?