Laadukkailla sisällöillä saa tuotua merkitykselliset asiat tehokkaasti esiin

MAINOSVIDEOITA

ASIAKASTARINOITA

PALVELUVIDEOITA

VALOKUVAUKSIA

KOULUTUSVIDEOITA

SISÄLTÖJÄ SISÄISEEN VIESTINTÄÄN

Neste Oyj kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Yritys on maailman johtava uusiutuvan dieselin valmistaja, joka auttaa asiakkaitaan pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Tavoitteena on tehdä enemmän vähemmällä.

Maria Kuronen (B2B Marketing Manager, Neste) kokee laadukkailla materiaaleilla olevan iso merkitys nyt ja tulevaisuudessa Nesteen viestinnän ja markkinoinnin kulmasta asioita tarkasteltaessa. Myös sisältöjen monipuolisuus on asia, johon Neste panostaa.

“Kun tarve tulee, niin voimme olla varmoja, että meiltä löytyy luotettava kumppani joka osaa miettiä ja pohtia videot ja sisällöt juuri meidän tarpeisiin kustannustehokkaasti. Tämä tuo omaan suunnitteluun joustavuutta, kun tietää, että tiettyihin tarpeisiin on olemassa ns. valmis ratkaisu vain ottamalla Valoteen yhteyttä ja yhdessä lähdetään kehittämään ideaa eteenpäin. 

Laadukkailla videoilla ja materiaaleilla on meille tosi iso merkitys, jotta voimme tuoda haluamamme asiaa tehokkaasti esiin.”

Maria Kuronen // B2B Marketing Manager, Neste

 

Monimutkaisetkin asiat saa tehokkaasti viestittyä videoiden avulla

Neste on tuonut markkinoille oman Neste MY Uusiutuvan Dieselin, joka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle polttoaineelle, kun halutaan vähentää merkittävästi autoilijan tai yrityksen omaa hiilijalanjälkeä.

Lisätietoa Neste MY Uusiutuvasta Dieselistä.

Nesteellä haluttiin tuottaa asiakkaalle lähelle menevää sisältöä, jonka ansiosta innovaatio on helppo ymmärtää. Myös sisällön kiinnostavuus halutussa kohderyhmässä pidettiin mielessä koko tuotannon ajan.

Monimutkaisten asioiden selittäminen ja selkeyttäminen mielenkiintoisen ja toimivan konseptin kautta olikin tämän tuotannon lähtökohta.

Videosarjassa Harri Moisio pisti Neste MY Uusiutuvan Dieseliin liittyvät väitteet myytinmurtajamaisesti testiin. Videoilla Harri testasi muun muassa kulutusta ajotestillä, pakkasenkestoa jäätymistestillä sekä veden erottelykykyä sekoitustestillä.

“Yhteistyö Valoten kanssa helpottaa omaa työtäni ehdottomasti niin, että voin luottaa laadun olevan sitä mitä tilataan ja saamme tarpeemme mukaiset videot Avaimet Käteen-periaatteella.

Valoten kanssa työskentely on helppoa, joustavaa ja nopeaa. Ollaan myös voitu toimia joustavasti juuri meidän aikataulujen mukaan!”

Maria Kuronen // B2B Marketing Manager, Neste

“Jos omaa videokalustoa / osaamista ei ole tai haluatte ulkoistaa projektinjohdon, tuotannon ja toteutuksen ammattilaisille, niin Valote osaa tämän. Antaa paljon joustavuutta omiin sisällöntuotantotarpeisiin.

Maria Kuronen // B2B Marketing Manager, Neste

Ohjevideoilla autetaan asiakkaita

 

Sen sijaan, että koitetaan tekstillä kertoa, miten esimerkiksi sovellus toimii, on toiminnallisuuksia ja asiakkaan kokemia hyötyjä huomattavasti tehokkaampi ja käyttäjäystävällisempi tuoda esiin videoita hyödyntäen. Videot on hyvä tekstittää, jotta niitä voidaan katsoa myös ilman ääniä.

 

“Valoten kanssa tekeminen oli hirveän helppoa ja vaivatonta projektin alusta aina loppumetreille saakka. Kommunikaatio oli nopeaa ja joustavaa ja palvelu muutenkin ammattimaista. Myös valmis tuote täytti odotukset!”

Pauliina Perttula // Marketing Communications, Neste 

Kuvapankilla joustavuutta viestintään ja markkinointiin

 

Kun yrityksellä on juuri heille tuotettu kuvapankki heidän omista tuotteista, palveluista ja esimerkiksi henkilöstöstä, on viestinnän ja markkinoinnin toteutus joustavaa.

 

Tarpeen herätessä, esimerkiksi rekrytointi-ilmoitusta luodessa, ei tarvitse järjestää erikseen kuvauksia tai etsiä mahdollisesti sopivaa kännykkäkuvaa – kuvapankista saadaan valittua tarpeen mukainen sisältö ilmoituksen tai mainoksen tueksi.

 

Valote on tuottanut useamman kuvapankin Nesteen markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tarpeisiin mm. huoltoasemien eri palveluista.

Kuvapankki-yritykselle-Valote-Neste

Miten
voisimme
olla
avuksi?