Tapahtumavideoilla ja – valokuvauksilla parempaa markkinointia

TAPAHTUMAVIDEOITA

TAPAHTUMAKUVIA

VIDEOITA SISÄISEEN VIESTINTÄÄN

Easyfairs on belgialainen perheyritys, joka järjestää tapahtumia ja konferensseja useilla eri toimialoilla. Vahvat tapahtumabrändit tarjoavat innovatiivisia ja tulevaisuusorientoituneita kohtaamispaikkoja parhaassa mahdollisessa muodossa. Suomessa järjestettäviä tapahtumia ovat mm. Fastfood & Café & Ravintola, Empack, Packing Innovations sekä Microsoft Techdays.

Easyfairsin kansainväliset tapahtumat tarjoavat alan ammattilaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä vierailulla toimialansa tulevaisuudessa. Tapahtumissa sisältö ja osallistujat luovat puitteet uudenaikaisille kohtaamisille. Easyfairs –konserni hakee vuosittain 20-30% kasvua uusilla tapahtumaformaateilla ja olemassa olevien, vahvojen tapahtumien kehittämisellä.

”Saimme sopivalla hetkellä suosituksen Valotesta ja lähdimme kokeilumielessä testaamaan valokuvausta ja videointia tapahtumissa. Olimme ensimmäisestä tapahtumasta lähtien erittäin tyytyväisiä Valoten henkilöiden osaavaan ja rentoon ja joustavaan asenteeseen ja työn laatuun.”

Annika Puotsaari – Head Of Production

Easyfairs kokee, että laadukkaat, brändin mukaiset tapahtumavideot ja -valokuvat tuovat hyvän lisän heidän tapahtumien ennakko- ja jälkimarkkinointiinkin.

”Nyt takana on useampi tapahtuma ja lisää on jo sovittu. Tapahtumissa on paikan päällä otettu Valoten puolesta videokuvaa, valokuvia ja haastatteluja näytteilleasettajilta videoiden ne. Nämä ovat tapahtumiemme markkinoinnin kannalta erittäin tärkeitä sisältöelementtejä, joita voimme käyttää koko seuraavan tapahtuman rakentamissyklin ajan.”

Annika Puotsaari – Head Of Production

”Yhteistyömme Valoten kanssa on jatkunut ehdottomasti laadun ja asiakaskokemuksen vuoksi. Projektit ovat ainakin meidän näkökulmastamme olleet erittäin mukavia ja helppoja toteuttaa ja läpiviedä. Jatkoa yhteistyölle onkin jo luvassa!”

Annika Puotsaari – Head Of Production

Tapahtumavideoiden teosta olemme kirjoittaneet myös blogiimme mm. seuraavissa kirjoituksissa:
Tapahtumavideon hinta (selkein numeroin esitettynä)
Millainen on hyvä tapahtumavideo?

” Kokonaisuuteen vaikuttaa laadun ja toimivuuden lisäksi todella paljon ihmiset – teillä tämäkin aspekti on kohdallaan. Palvelu, huomioon ottaminen, ammattimaisuus ja hauskuus – kiitos menneistä projekteista, on ollut erittäin antoisaa tehdä näitä teidän kanssanne.
Kiitos jo etukäteen tulevista projekteista!”

Annika Puotsaari – Head Of Production

Oletko mukana järjestämässä tapahtumia? Ota meihin yhteyttä vaikka sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella niin katsotaan yhdessä mikä olisi paras tapa tuottaa sisältöä teidän tapahtumastanne!

Miten
voisimme
olla
avuksi?