Brändivideoilla selkeyttä markkinointiin

BRÄNDIVIDEOITA

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 800.

Pohjoismaat ovat NCC:n kotimarkkina-aluetta, ja sen toiminta ulottuu koko arvoketjuun aina kiinteistöjen kehittämisestä ja rakentamisesta teollisuuslaitoksiin ja julkisiin rakennuksiin, teihin, maanrakennukseen ja muuhun infrastruktuuriin.

Valote loi NCC:lle markkinointivideon, jonka tavoite on tuoda esiin yrityksen toimintaa helposti sisäistettävästi. NCC:llä on suuri vaikutus Turun alueella ja se haluttiin näyttää. Videota on tähän mennessä hyödynnetty NCC:n markkinoinnissa, toimipisteillä, sekä mm. Gatorade Areenalla mainoskäytössä.

Videon suunnittelu toteutettiin tiiviissä yhteistyössä NCC:n johdon kanssa. Tärkeitä lähtökohtia videolle olivat, että lopullinen video kestää alle minuutin ja antaa näkemyksen myös toimintaan rakennustyömaiden ulkopuolella.

“Halusimme lyhyen spotin avulla avata hieman nykyaikaisen rakennusliikkeen tapaa toimia, kertoa mitä ja miten paljon kaikkea tapahtuu ennen kuin betonia valetaan perustuksiin. Valote sai hienosti kiinni meidän odotusarvosta ja odotetusta lopputuloksesta. Käsikirjoitus, kuvakulmat, leikkaukset yms. jätettiin heidän mielikuvituksen ja kekseliäisyyden varaan.”

Antti Saarinen – Hankekehityspäällikkö

 

Nykyteknologiaa hyödynnetään aktiivisesti NCC:n toiminnassa (kuvankaappaus markkinointivideosta)

Kokonaisuudessaan kuvasimme projektin aikana viidessä kuvauskohteessa. Kuvausten aikana rakennusprojekteina olivat esimerkiksi Syvälahden monitoimitalo, sekä Maskuun avattu ensimmäinen uudisrakenteinen Neste K-liikenneasema lähes 20 vuoteen.

Kuvaukset hoidettiin neljän päivän aikana. Näistä yksi oli näyttelijöiden kanssa NCC:n Turun toimistolla. Tämä oli myös ainoa kuvauspäivistä, joka vaati NCC:n henkilöstön läsnäoloa. Näin toimittiin, jotta projekti olisi mahdollisimman kevyt asiakasyritykselle.

”Lopputulos vähintäänkin vastasi odotuksia. Videosta välittyy juuri se tarina jonka halusimme nostaa esille. Tarina siitä miten hankkeet etenevät ihmisten kohtaamisesta, asioiden sopimisesta ja ratkaisujen löytymisestä todellisiksi työmaiksi sekä valmistuessaan ihmisten tarpeita vastaaviksi. Oli ilo olla mukana tuottajana, uutta tarinaa odotellessa ! ”

Antti Saarinen – Hankekehityspäällikkö

Videon ei tule olla pitkä tai monimutkainen. Oikein toteutetun mainosvideon ainoa tarkoitus on kiinnittää ja ylläpitää potentiaalisen asiakkaan huomio, sekä saavuttaa sille asetetut tavoitteet. Tätä varten olemme erikokoistuneet luomaan erityylisiä tarinoita, jotta täytämme jokaiselle asiakkaalle nämä vaatimukset.

Voitte lukea lisää siitä, miten markkinointivideosta saa enemmän irti blogistamme.

Miten
voisimme
olla
avuksi?